21 June 2018

Broadway Musical

Η ζωή του Michael Jackson γίνεται μιούζικαλ.
Ο «Βασιλιάς της Ποπ» "ζωντανεύει" στο Broadway το 2020


Στο Broadway το 2020 δρομολογείται να παρουσιαστεί ένα καινούριο μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη ζωή και το έργο του «Βασιλιά της Ποπ» μουσικής Michael Jackson.

Το έργο έχει γραφτεί από την δύο φορές βραβευμένη με Pulitzer θεατρική συγγραφέα Lynn Nottage. Ωστόσο, ο τίτλος του είναι ακόμα άγνωστος.

To μιούζικαλ θα βασίζεται σε πολλές από τις επιτυχίες του αστέρα της Ποπ μουσικής, όπως το Thriller, Beat It και Smooth Criminal.

Ο βραβευμένος με Tony, Christopher Wheeldon πρόκειται να υπογράψει τη σκηνοθεσία και χορογραφία του μιούζικαλ, στο οποίο μάλλον θα παρουσιάζονται και μερικές από τις πιο δημοφιλείς χορευτικές κινήσεις του Jackson. Αποκλείεται να λείπει το “moonwalk”, η αγαπημένη από τους fans χορευτική κίνηση του Michael.

Οι παραστάσεις στη μουσική σκηνή του Broadway είναι μία νέα δράση των υπεύθυνων διαχείρισης της περιουσίας του Jackson. Έχουν προηγηθεί δυο παραστάσεις του Cirque du Soleil. Aυτές είναι η «Michael Jackson: The Immortal World Tour» και η «Michael Jackson: One».

Επίσης, το «Thriller» είχε παρουσιαστεί στο West End του Λονδίνου τον Ιανουάριο του 2009.

Ο Μάικλ Τζάκσον έφυγε από η ζωή στις 25 Ιουνίου του 2009 σε ηλικία 51 ετών. Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία της μουσικής και του θεάματος. Είναι ευρέως γνωστός ως «Βασιλιάς της Μουσικής» και «Βασιλιάς της Ποπ», ενώ υπολογίζεται ότι συνολικά οι πωλήσεις των δίσκων του ξεπερνούν τα 400 εκατομμύρια.


Πηγές: star.gr / billboard

No comments:

Post a Comment