26 May 2019

Hollywood Tonight Official Video

Το μουσικό βίντεο του Hollywood Tonight από το άλμπουμ Michael του 2010.



Η επίσημη ιστοσελίδα του Τζάκσον ανακοίνωσε ένα μουσικό βίντεο για το Hollywood Tonight. Αν και αρχικά ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορούσε στα τέλη του Φεβρουαρίου, αργότερα έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου 2011. Ένα βίντεο-αξιολόγηση, διάρκειας 19 λεπτών, έγινε διαθέσιμο στην σελίδα του Τζάκσον στο Facebook. Στις 10 Μαρτίου, όπως ήταν αναμενόμενο, κυκλοφόρησε ολόκληρο το βίντεο μαζί με ένα νέο mix ονόματι Throwback Mix, επηρεασμένο από το τραγούδι Billie Jean.

Ο διευθυντής του βίντεο για το Hollywood Tonight ήταν ο Βάιν Ισχάμ. Ο Ισχάμ είχε διευθύνει το βίντεο και για το You Are Not Alone, το 1995. Το βίντεο γυρίστηκε σε δρόμους μπροστά στο Pantages Theatre στο Χόλιγουντ, Καλιφόρνια.

Στο βίντεο συμμετείχε η χορεύτρια Σόφια Μπουτέλλα, φορώντας ρούχα σε ύφος Τζάκσον. Περισσότεροι από 60 χορευτές εκτέλεσαν ένα χορό σε ύφος του Τζάκσον, σε βίντεο που δημοσιεύθηκε από το TMZ. Η ιστορία του βίντεο διαδραματίζεται γύρω από μια νεαρή γυναίκα που φθάνει στο Χόλιγουντ, θέλοντας να γίνει διάσημη χορεύτρια. Το βίντεο περιέχει εικόνες από άλλα βίντεο με τον Τζάκσον, συμπεριλαμβανομένου των Jam, Don't Stop 'til You Get Enough, In The Closet, Black or White και Billie Jean.

Πηγές: michaeljacksonVEVO / Youtube / Wikipedia / Picture

No comments:

Post a Comment